Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre o posibilă remaniere guvernamentală

Crin Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre o posibilă remaniere guvernamentală

Crin Antonescu: Nu am discutat cu premierul Victor Ponta despre o posibilă remaniere guvernamentală
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2012   •   15:50

Preşedintele interimar Crin Antonescu a negat, sâmbătă, în cadrul emisiunii Q&A, la Antena 3, că ar fi discutat cu premierul Victor Ponta despre remanierea ministrului Administraţiei şi Internelor, Ioan Rus, cel care s-a ocupat de datele în baza căruia s-a organizat referendumul.
   
Întrebat de moderator dacă a vorbit cu Victor Ponta despre necesitatea remanierii celor care s-au ocupat de referendum, respectiv a celor de la MAI, în speţă a lui Ioan Rus, Antonescu a negat, el precizând că o remaniere este strict o problemă internă a Gvernului.
   
"O remaniere este strict o problemă internă a Gvernului. Am vorbit ani de zile despre faptul că domnul fost preşedinte (Traian Băsescu, n.r.) îşi aroga un rol excesiv, supraconstituţional, în poveste asta şi nu am să fac ce i-am reproşat dânsului. Nu e treaba mea, ci a premierului, eventual a Guvernului în întregul său dacă doresc să facă o remaniere", a spus Antonescu, la Antena3.
   
Întrebat ce a discutat cu Victor Ponta la Guvern, Antonescu a răspuns: "Nu am discutat asta. Am discutat nişte lucruri care ţin de acele aspecte de stabilitate despre care am vorbit, despre dinamica monedei naţionale şi chestiunile economice".
   
Preşedintele interimar Crin Antonescu a fost la sediul Guvernului după videoconferinţa pe tema referendumului organizată de Executiv.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close