Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu am niciun motiv să demisionez. Partidul Naţional Liberal NU se rupe

Crin Antonescu: Nu am niciun motiv să demisionez. Partidul Naţional Liberal NU se rupe

Crin Antonescu: Nu am niciun motiv să demisionez. Partidul Naţional Liberal NU se rupe
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    27 Feb 2014   •   12:24

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, nu are niciun motiv să demisioneze.

"Eu nu am niciun motiv să demisionez. În momentul în care o formaţiune, un grup parlamentar, cineva, va pune oficial această problemă sigur că o să vă comunic atunci decizia mea", a spus Antonescu.

Vicepreşedintele PDL Alin Tişe a declarat că Partidul Democrat Liberal îi cere lui Crin Antonescu să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, scrie Mediafax.

"Antonescu este egal cu Ponta, iar Antonescu şi PNL sunt la ciolan, pentru că nu poţi pretinde că eşti în opoziţie când ai preşedintele Senatului, subsecretari de stat, şefi de deconcentrate, prefecţi şi subprefecţi. PNL este astăzi la putere şi nu în opoziţie. De aceea, PDL îi cere lui Crin Antonescu să demisioneze din funcţia de preşedinte al Senatului, dacă mai are un minim de decenţă şi demnitate, iar PNL să scoată din instituţiile publice locale şi centrale toţi liberalii numiţi politic, altfel înseamnă că PNL este la putere. Mesajul PDL către PNL este ?plecaţi de la guvernare de pe toate funcţiile, asumaţi-vă eşecul guvernării?", a spus Tişe.

Citeşte şi:

Declaraţii din partea PNL: "Mulţi îl vor urma pe domnul Tăriceanu"


×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close