Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu cred că îl vor schimba pe Emil Boc

Crin Antonescu: Nu cred că îl vor schimba pe Emil Boc

Crin Antonescu: Nu cred că îl vor schimba pe Emil Boc
Sursa foto: Foto: Intact Images
15 Feb 2011   •   18:12

“Personal nu cred că Băsescu îl va schimba pe Boc. Poziţia PNL - nu vom vota un premier independent propus de Băsescu”, a declarat, marţi, Crin Antonescu. România va avea un premier-surogat, indiferent de varianta pe care o va propune şeful statului. Cel puţin aşa crede liderul conservator Dan Voiculescu. Şi preşedintele PSD Victor Ponta crede că agitaţia din PDL, pe marginea alegerii unui nou prim-ministru, e doar o perdea de fum.

Preşedintele PSD Victor Ponta susţine că, prin repetatele întâlniri pe care democrat liberalii le-au avut cu şeful statului, se încearcă distragerea atenţiei presei de la cazul corupţiei din vămi.

“Haita, deja au început să se sfâşie între ei şi simt că nu mai au cum să câştige alegeri şi că nu pot să rămână mai mult timp la guvernare, încearcă să se salveze”, a declarat Ponta.

Vicepreşedintele Senatului crede că şeful statului ar trebui să-şi asume falimentul actualei coaliţii de guvernare şi să ceară Opoziţiei să numească viitorul premier. Dan Voiculescu susţine însă că Traian Băsescu nu îşi doreşte un premier puternic şi competent.

"În orice formulă pregătită şi impusă de Traian Băsescu, România va avea un premier-surogat. Preşedintele neconstituţional caută un premier sau se preface că îl caută, doar pentru a-şi mai prelungi agonia, pentru a mai ciupi câteva luni de putere", a declarat Dan Voiculescu, preşedinte fondator PC.

Calcule făcute de reprezentanţii FMI arată că fiecare lună în plus în care Guvernul Boc şi PDL mai rămâne în funcţie, înseamnă pierderi de 1 miliard de euro, pentru România.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Crin Antonescu Emil Boc
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close