Crin Antonescu: Nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor

de D.D.    |    29 Sep 2013   •   16:48
Crin Antonescu: Nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor Foto: Agerpres

Crin Antonescu a declarat că nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare şi că acest lucru "ar trebui să le fie foarte clar tuturor".

"Noi, împreună cu PSD, am câştigat dreptul de a guverna această ţară împreună de la cetăţeni. Iar dacă, din nenorocire, această înţelegere nu ar putea fi respectată, dacă noi am eşua în angajamentele noastre faţă de cetăţeni, asta înseamnă că nu ar mai exista acest guvern. (...) Nu se poate pune problema ca liberalii să fie daţi afară de la guvernare, pentru că dai afară pe cineva pe care l-ai angajat, iar PNL a fost angajat la guvernare, împreună cu PSD, de cetăţenii români. Acest lucru ar trebui să le fie foarte clar tuturor. Sunt convins că le este clar partenerilor noştri, nu am nicio îndoială că îi este clar primului-ministru, care niciodată nu a invocat o astfel de situaţie. PNL, pe de altă parte, nu se gândeşte să iasă de la guvernare, pentru că PNL nu a dezertat niciodată dintr-o înţelegere politică şi nu a dezertat niciodată dintr-un contract pe care l-a încheiat cu cetăţenii României", a declarat Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Liderul PNL a făcut această declaraţie la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, în cadrul căreia au fost alese structurile de conducere ale organizaţiei.


 

 

Parteneri
x close