Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern cârpit de Victor Ponta

Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern cârpit de Victor Ponta

Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern cârpit de Victor Ponta
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2014   •   17:21
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sâmbătă, de la Palatul Parlamentului, că stă la dispoziţia lui Victor Ponta oricând pentru o discuţie, dar că acesta din urmă nu răspunde la telefon. 
 
"Oricând stau la dispoziţia domnului Ponta. Eu cred că este cazul. Nu există varianta să îmi amân vizita oficială programată pentru luni, pentru că este o vizită oficială şi nu pot să amân aşa ceva decât dacă este o catastrofă în România. Nu pot să amân aşa ceva pentru că nu îmi răspunde Victor Ponta la telefon."
 
De asemenea, Antonescu a explicat că PNL nu are ce să discute cu actuala opoziţie. 
 
"Şi dacă rămânem la guvernare şi dacă ieşim de la guvernare, nu avem ce să discutăm cu reprezentanţii opoziţiei. Văd tot soiul de afirmaţii din opoziţie, dar nici nu pot să le consider a fi bune de răspuns. Nu noi am tăiat pensii şi salarii, nu noi ne-am bătut joc de ţara asta patru ani de zile. Eu am spus şi spun şi voi spune şi în calitate de prezidenţiabil al PNL: Candidaţii sunt susţinuţi sau nu de cetăţenii României. Varianta cu Antonescu susţinut de nu ştiu cine este doar în capul domnului Ponta."
 
Cât despre posibila ieşire de la guvernare, Antonescu a arătat că este prea devreme pentru a vorbi despre aşa ceva, dar că România va avea ori un guvern USL, ori un guvern "cârpit" de Victor Ponta.
 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close