Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: PNL cere demisia întregului Guvern. Nu vom sprijini o moţiune de cenzură a PSD

Crin Antonescu: PNL cere demisia întregului Guvern. Nu vom sprijini o moţiune de cenzură a PSD

Crin Antonescu: PNL cere demisia întregului Guvern. Nu vom sprijini o moţiune de cenzură a PSD
Sursa foto: Crin Antonescu
28 Sep 2009   •   15:07

Liberalii cer demisia Guvernului şi instaurarea unui Executiv de tehnocraţi, care să asigure prezidenţiale corecte, a anunţat preşedintele PNL, Crin Antonescu. Liderul liberal a susţinut că partidul său nu va susţine nici o moţiune de cenzură a PSD care a preferat ca la iniţiativele de acest fel ale Opoziţiei să facă front comun cu PDL.
"Cerem oficial demiterea întregului Guvern, a premierului Boc şi a cabinetului său şi susţinem, în cazul în care acest Guvern ar pleca, varianta alcătuirii unui guvern de tehnicieni care pentru cele două luni care au mai rămas până la alegerile prezidenţiale să poată gestiona rezonabil, raţional treburile curente ale ţării şi de asemenea să garanteze un proces electoral transparent şi corect al alegerilor prezidenţiale", a susţinut Crin Antonescu.
Liderul PNL a precizat că, "dacă PSD se retrage de la guvernare sau iniţiază moţiune de cenzură noi nu vom fi părtaşii săi în acest joc politicianist".
El a arătat că PNL ia în calcul iniţierea unei moţiuni proprii de cenzură, ideea aparţinând lui Bogdan Olteanu care a acuzat "incapacitatea Guvernului de a organiza alegeri" şi în acelaşi timp, de a administra corespunzător "situaţia de criză economică".
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close