Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: PNL este singurul partid care nu a intervenit niciodată în mersul Justiţiei

Crin Antonescu: PNL este singurul partid care nu a intervenit niciodată în mersul Justiţiei

Crin Antonescu: PNL este singurul partid care nu a intervenit niciodată în mersul Justiţiei
de M.T.    |    26 Feb 2014   •   21:03

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat miercuri că partidul pe care îl conduce nu a intervenit şi nu a încercat niciodată să intervină în mersul Justiţiei.

„Acuzaţia, insinuarea cu atât mai mult, unor comentatori politici, a unor jurnalişti, altfel adevăraţi, posturi de televiziune, privitoare la implicarea mea în treburile Justiţiei sau în dirijarea Justiţiei împotriva unor colegi din partidul meu sau insinuarea sau acuzarea directă, reluate şi de membrii PSD, cum că DNA, de pildă, s-ar amesteca în Partidul Naţional Liberal, ajutându-mă pe mine, sunt lucruri peste orice închipuire”, a afirmat Antonescu.

„A insinua înţelegeri între mine şi Traian Băsescu şi DNA, în triunghi, este cea mai mare mizerie pe care am putut-o vedea în douăzeci şi patru de ani şi, din respect pentru publicul acestor publicaţii, pentru publicul, ascultătorii, telespectatorii acestor comentatori, îi rog să înceteze”, a adăugat preşedintele PNL.

„Să nu uităm că PNL şi liderii săi, Călin Popescu-Tăriceanu când era prim-ministru, eu după aceea, suntem singurul partid care niciodată nu am intervenit sau nu am căutat să intervenim sau să influenţăm mersul Justiţiei, deciziile Justiţiei, chiar dacă atâţia şi atâţia dintre membrii noştri au suferit decizii pe care le-am putut contesta, cu care nu am fost de acord, care ni s-au părut stranii, ieri ca şi astăzi”, a mai precizat Antonescu.

„A împinge mizeria până la a asocia persoana mea cu acţiuni ale unei instanţe, ale unui for judiciar sau altul este inacceptabil şi pentru mine până acum de neimaginat”, a încheiat preşedintele Senatului.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu PNL justitie
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close