Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu. PNL nu va face alianţă cu PSD pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Crin Antonescu. PNL nu va face alianţă cu PSD pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale

Crin Antonescu. PNL nu va face alianţă cu PSD pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale
Sursa foto: Crin Antonescu
16 Aug 2009   •   15:54

PNL nu vrea alianţă cu PSD pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale! Asta in cazul în care Crin Antonescu nu trece de primul tur. Prezent la Braşov, la Liga Aleşilor Liberali, Crin Antonescu a exclus orice înţelegere cu social democraţii şi le-a cerut primarilor prezenţi la întâlnire să nu folosească bugetele locale în campania electorală.

Crin Antonescu a criticat dur ceea ce a numit Daciada participării lui Mircea Geoană şi a lui Traian Băsescu la serbări populare sau religioase. Liderul liberal spune că nu vrea să transforme campania pentru prezidenţiale într-un circ. Crin Antonescu le-a cerut aleşilor locali întruniţi la Braşov să evite folosirea banului public şi iscarea sau întreţinerea unor scandaluri publice doar de dragul adunării voturilor pentru partid.

Crin Antonescu l-a criticat pe Traian Băsescu pentru modul în care şi-a exercitat funcţia de şef al statului de la preluarea mandatului din 2004. În opinia lui Antonescu, şeful statului nu a fost un factor de echilibru în societate.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu alegeri prezidentiale
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close