Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Preşedintele unei ţări aflate în criză asta are preocupare, cât sunt eu bronzat? (VIDEO)

Crin Antonescu: Preşedintele unei ţări aflate în criză asta are preocupare, cât sunt eu bronzat? (VIDEO)

Crin Antonescu: Preşedintele unei ţări aflate în criză asta are preocupare, cât sunt eu bronzat? (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images
10 Aug 2010   •   22:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a comentat, marţi seară, într-o intervenţie telefonică la emisiunea "Subiectiv", afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu referitoare la parlamentarii "bronzaţi" care se plâng de reducerile salariale. Şeful statului a declarat, marţi, că, "după ce că lipsesc permanent de la Parlament", unii parlamentari "sunt supăraţi" că le-au fost tăiate salariile cu 25%. Atacul lui Traian Băsescu a venit la o zi după ce liderul PNL s-a declarat mânios de reducerile salariale care îl vizează şi pe el.

"Preşedintele unei ţări din Europa aflate în criză asta are preocupare, cât sunt eu bronzat? Nu pot să cred", a spus Crin Antonescu.

Liderul PNL a ţinut să precizeze că, în opinia sa, nimeni nu se poate bucura atunci când îi sunt scăzute veniturile şi că preşedintele nu are altă preocupare decât "să arunce replici de mahala".

"Nici un om cred că nu se bucură atunci când îi scade un venit. Că nu asta e problema României, că nu sunt eu cel mai afectat dintre cei care au avut şi au salariile micşorate, e altceva", a spus liderul PNL.

"Cred că totuşi problema e că într-o ţară cu mari, cu uriaşe probleme şi cu niciun fel de guvern, există un preşedinte care nu are altă preocupare decât să arunce replici de mahala. Şi, în sensul acesta, chiar că nu consider mai departe interesantă discuţia despre domnul Băsescu. Putea să bea un spriţ cu Gigi Ştefan, să-şi plesnească bacnote unul pe chelia celuilalt, pe acompaniament muzical... Dar pe mine nu mă priveşte chestia asta", a mai spus Crin Antonescu.



Antena3.ro


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close