Antena 3 Politică Crin Antonescu, prima reacție după instalarea Guvernului Dacian Cioloș

Crin Antonescu, prima reacție după instalarea Guvernului Dacian Cioloș

24 Noi 2015   •   17:48
Crin Antonescu, prima reacție după instalarea Guvernului Dacian Cioloș

Fostul președinte PNL rupe tăcerea în care pare să se fi scufundat în ultima vreme. Și vorbește despre instalarea noului guvern, dar și despre plecarea lui Victor Ponta.

"Eu am o părere excelentă despre Dacian Cioloș, cred că este un om competent, cred că este un om decent și cred că este un om cu resurse importante pentru politica românească. Despre Dacian Cioloș eu cred că este un om care, deși nu a făcut politică de partid, a desfășurat o activitate politică foarte importantă. După părerea mea, a fi comisar european înseamnă a face politică, nu înseamnă să fii un tehnocrat sau un administrator sau un funcționar. Prin excelență, comisar european înseamnă un ministru la nivel european care face politică și politici în Europa. Cred, așadar, că Dacian Cioloș, conducând acum Guvernul României, face și va trebui să facă politică și mai cred că ar fi cum nu se poate mai normal ca, la un moment dat, domnia sa să asume și un rol politic în cadrul unui partid. Sigur că este o decizie pe care o ia sau nu o ia domnia sa, dar cred că așa ar fi cel mai bine, dacă dorește să schimbe lucruri cu adevărat în politica și în societatea românească. Eu repet, am încredere în posibilitățile domniei sale și în buna-credință a domniei sale, dar, dincolo de o perioadă care nu se poate prelungi foarte mult, trebuie să facă această acțiune sau nu", a declarat Dacian Cioloș pentru DC News.

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu Guvernul Dacian Cioloș
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close