Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Să nu ne facem iluzii. Nu vor fi simple competiţii electorale, va fi un război

Crin Antonescu: Să nu ne facem iluzii. Nu vor fi simple competiţii electorale, va fi un război

Crin Antonescu: Să nu ne facem iluzii. Nu vor fi simple competiţii electorale, va fi un război
Sursa foto: Foto: INTACT Images
10 Mar 2012   •   20:20
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, le-a atras atenţia, sâmbătă, tinerilor liberali, să nu creadă că alegerile de anul acesta vor fi simple competiţii electorale, spunându-le că va fi un adevărat război.

"Suntem într-un an foarte greu, în care vom da împreună mai multe bătălii. (...) Să nu ne facem iluzii, nu vor fi simple competiţii electorale, va fi un război. Nu va fi prima bătălie, dar vă asigur că va fi cea mai grea', a declarat Antonescu.

El le-a mai spus tinerilor liberali că, deşi se vorbeşte foarte mult de compromis în politică, ei nu trebuie să uite că PNL este partidul care a făurit România.

'Deşi suntem învăţaţi că politica înseamnă numai şi numai compromis, că a spune adevărul pe jumătate înseamnă moderaţie, că ceea ce au făcut în raport cu acest partid oameni ca Stolojan, Ungureanu, Meleşcanu, Vlădescu înseamnă pragmatism şi succes, cu toate că suntem învăţaţi toate aceste lucruri ştim că în politică există şi 'niciodată'. Noi ştim că nu trebuie niciodată să uităm că partidul nostru e singurul partid de o vârstă cu România şi făuritor al României, că partidul nostru e singurul partid naţional din România, că e singurul partid liberal din României, că e singurul partid de dreapta din România. Dacă nu uităm niciodată aceste lucruri, aş spune că putem să facem orice', a afirmat liderul PNL.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close