Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu se aşteaptă la dezertări din PNL, indiferent cine câştigă

Crin Antonescu se aşteaptă la dezertări din PNL, indiferent cine câştigă

Crin Antonescu se aşteaptă la dezertări din PNL, indiferent cine câştigă
Sursa foto: crin antonescu
03 Mar 2010   •   02:44

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, la Antena 3, că speră ca informaţia privind plecarea a opt deputaţi din partid după Congres să fie falsă, deşi e plauzibilă, menţionând că este posibil ca cei în cauză să plece indiferent de cine câştigă, folosind evenimentul ca pretext.
În privinţa informaţiilor potrivit cărora opt deputaţi PNL ar putea pleca din formaţiune după Congres, dacă va recâştiga şefia partidului, Crin Antonescu a replicat la Antena 3: "Plauzibil. Sper să nu fie adevărat, dar este plauzibil".

"După Congresul PSD Victor Ponta spunea, cel puţin eu unul îl cred: ŤDomne au plecat nişte oameni care m-au votat pe mine! Nu înţeleg de ce au plecat!ť. S-ar putea ca cei opt, eu sper să nu fie niciunul, dar s-ar putea să fie doi-trei-opt, s-ar putea ca oamenii aceştia să plece indiferent cine câştigă şi indiferent ce Statut, Congresul (fiind folosit-n.r.) ca pretext. Dacă au de plecat nu numai că sunt liberi să o facă, dar e foarte bine să o facă şi nu cred că PNL are nevoie de oameni care au asemenea înţelegeri făcute", a susţinut Antonescu.

Opt deputaţi PNL, printre care Ioan Timiş şi Mihai Banu, ameninţă cu demisia din partid, pretextul invocat fiind potenţiala victorie la Congres a lui Crin Antonescu, caz în care, potrivit celor care vor să plece, liderul formaţiunii şi-ar impune la conducere lista proprie de lideri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close