Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu şi-a depus oficial candidatura la preşedinţie pentru "o Românie a normalităţii" (VIDEO)

Crin Antonescu şi-a depus oficial candidatura la preşedinţie pentru "o Românie a normalităţii" (VIDEO)

Crin Antonescu şi-a depus oficial candidatura la preşedinţie pentru "o Românie a normalităţii" (VIDEO)
Sursa foto: Crin Antonescu
16 Oct 2009   •   09:06

Liderul PNL Crin Antonescu şi-a depus, vineri dimineaţă, oficial candidatura la preşedinţie, explicând că face acest lucru cu gândul la reinstaurarea unei normalităţi în România. Activiştii liberali au strâns pentru candidatura sa peste 1,6 milioane semnături de susţinere.

Venit pe jos de la sediul PNL Bucureşti la Biroul Electoral Central, însoţit de soţia sa Adina Vălean, de personalităţi liberale şi de reprezentanţi ai societăţii civile raliate la Comitetul de sprijin înfiinţat de Emil Constatinescu, liderul PNL a declarat că şi-a depus candidatura "cu gândul la nevoia unei Românii unite, a normalităţii, şi nu a vrajbei".

"Vreau o Românie a bunului simţ, a respectului faţă de cetăţean, a ieşirii din criza economică, instituţională şi morală în care se află societatea românească. Voi da un guvern puternic, competent, respectat intern şi internaţional, susţinut, conform Constituţiei, de o majoritate parlamentară", a afirmat preşedintele PNL.

El le-a mulţumit celor peste 1,6 milioane de români care au semnat pentru sprijinirea candidaturii sale, tinerilor şi comitetului de sprijin iniţiat de Emil Constantinescu.

Liderul liberal a mai spus că ar dori o campanie electorală decentă, şi nu "o prelungire a unui conflict care a făcut atât rău tuturor".

Antonescu a mai arătat că "a fost o candidatură însoţită de îndoială, de multe ori, şi atacată".

"Sunt sigur că la 6 decembrie voi fi primul la finalul acestei curse atât de importante", a adăugat preşedintele PNL,
primul candidat la preşedinţie care îşi depune candidatura oficial la Biroul Electoral Central.



Fiecare candidat la funcţia de şef al statului trebuie să depună la Biroul Electoral Central lista cu cele minim 200.000 de semnături de susţinere, în original, declaraţia de avere, de necolaborare cu Securitatea şi de acceptare a candidaturii.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close