Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Sunt uluit de reacţia Preşedinţiei în cazul Mircea Băsescu (VIDEO)

Crin Antonescu: Sunt uluit de reacţia Preşedinţiei în cazul Mircea Băsescu (VIDEO)

Crin Antonescu: Sunt uluit de reacţia Preşedinţiei în cazul Mircea Băsescu (VIDEO)
Sursa foto: Crin Antonescu
24 Aug 2009   •   20:58

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, se declară "uluit" de reacţia concisă pe care Administraţia Prezidenţială a avut-o cu privire la presupusa implicare a lui Mircea Băsescu într-o operaţiune cu muniţie.

Palatul Cotroceni a reacţionat după câteva ore de la declaraţiile lui Sorin Roşca Stănescu, prin care sunt dezvăluite legăturile dintre fratele preşedintelui şi o presupusă operaţiune de contrabandă cu muniţie.

Potrivit unui comunicat semnat de purtătorul de cuvânt al Preşedintelui, Valeriu Turcan, "este inacceptabil ca bătălia politică să se poarte cu mijloace precum intoxicarea, minciuna sau speculaţiile fără legătură cu realitatea".

În comunicat se mai precizează, totodată, că "atacurile la adresa preşedintelui României vor continua".

Invitat în ediţia de luni seară a emisiunii Ştirea Zilei, moderată de Gabriela Vrânceanu Firea, liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat că aşteaptă "de la o Administraţie Prezidenţială serioasă, în faţa unui asemenea eveniment de presă, o poziţie clară, un răspuns foarte clar, o informare cu care este datoare întregii societăţi".

În plus, Crin Antonescu susţine că o poziţie oficială ar trebui să vină şi de la Ministerul de Interne, dar şi de la comisiile de specialitate ale parlamentului.

Cât priveşte reacţia propriu-zisă a lui Traian Băsescu, liderul PNL este de părere că aceasta ar trebui să reflecte opinia unui preşedinte şi nu a unui "cap de familie".

Crin Antonescu a mai declarat că, în opinia sa, preşedintele Traian Băsescu ştia de activităţile fratelui său.




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3



Antena3.ro




×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close