Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Tăriceanu şi Orban nu au ce căuta într-o echipă de conducere. Cataramă nu poate fi tolerat (VIDEO)

Crin Antonescu: Tăriceanu şi Orban nu au ce căuta într-o echipă de conducere. Cataramă nu poate fi tolerat (VIDEO)

Crin Antonescu: Tăriceanu şi Orban nu au ce căuta într-o echipă de conducere. Cataramă nu poate fi tolerat (VIDEO)
Sursa foto: antonescu
06 Mar 2010   •   21:35

Crin Antonescu, proaspăt reales în funcţia de preşedinte al PNL, a declarat, sâmbătă seară, la emisiunea Q&A, că relaţia sa cu Ludovic Orban şi Călin Popescu Tăriceanu nu este una atât de bună.

Preşedintele liberalilor a explicat că fostul premier nu are loc într-o echipă de conducere, indiferent de statura sa politică şi importanţa lui pentru partid, după ce s-a declarat la mai puţin de o zi de la alegerile prezidenţiale în favoarea unei intrări la guvernare alături de PD-L.

Referitor la Orban, Antonescu a spus că acesta nu poate face parte dintr-o formulă cu care nu a fost de acord de la început.



În momentul de faţă, Călin Popescu Tăriceanu şi Ludovic Orban sunt membrii ai Partidului Naţional Liberal, fără a deţine însă vreo funcţie în organizaţie.

În privinţa lui Viorel Cataramă, Antonescu a fost foarte clar, declarând că ?el nu poate fi tolerat?, în condiţiile în care ?diversiunea Cataramă? şi-a atins în bună parte ţinta pentru că nu s-au atins puncte de interes în cadrul Congresului, cum ar fi opţiunile strategice ale PNL, identitatea sa, noţiunea sa de dreapta, elementele de reformă pe care le asumă.



În cadrul ediţiei de sâmbătă, 6 martie, a emisiunii moderate de Alessandra Stoicescu, au mai fost invitaţi Mugur Ciuvică - preşedintele asociaţiei Grupul de Investigaţii Politice, Radu Câmpeanu - fost preşedinte al PNL între 1990-1995, Mircea Diaconu - vicepreşedinte PNL, şi Cristi China (Chinezu) - blogger.

Cel din urmă a comparat traseismul politic, prezent acut în România, cu schimbul de şosete între soldaţi.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Antonescu Orban Tariceanu conducere PNL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close