Antena 3 Politică Crin Antonescu: USL este o alianţă politică de durată, este garanţia de stabilitate a României

Crin Antonescu: USL este o alianţă politică de durată, este garanţia de stabilitate a României

de G.S.    |    18 Mai 2013   •   13:24
Crin Antonescu: USL este o alianţă politică de durată, este garanţia de stabilitate a României
Sursa foto: Foto: Agerpres
Uniunea Social Liberală e o alianţă politică de durată în interes naţional, este garanţia de stabilitate a României astăzi, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, conform Agerpres.
 
''Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă politică'', a afirmat Crin Antonescu, copreşedinte USL, la Conferinţa Naţională de Alegeri a Tineretului Naţional Liberal 
 
El le-a transmis tinerilor liberali, reuniţi în congres, că prima şi cea mai importantă resursă a României sunt tinerii. 
 
"Eu nu cred foarte sincer că există ceva mai important pentru noi toţi cei care facem politică azi decât ca prin politicile noastre să dăm şansa acestui potenţial imens al tinerilor de a se manifesta. (...) Noi avem datoria ca prin fiecare act politic al nostru să avem păstrarea tinerilor în ţara lor şi mai ales să le oferim şansa să facă ceva pentru ei, pentru cariera lor şi pentru ţara lor", a subliniat Crin Antonescu. 
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close