Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine

Crin Antonescu: USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine

Crin Antonescu: USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine
Sursa foto: Foto: Antena 3
17 Oct 2012   •   20:12

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat, la mitingul USL de pe Arena Naţională, că acest eveniment este o demonstraţie de forţă "pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic, şi noi demonstrăm că suntem puternici".

"Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să fie puternic şi noi demonstrăm că suntem puternici, pentru că cine vrea să conducă o ţară ca România trebuie să ţină cont de aşteptările oamenilor, de nevoile oamenilor, de libertăţile oamenilor. (...) Vrem să facem şi facem o demonstraţie de forţă care nu vrea să intimideze pe nimeni, dar vrea să încurajeze toţi românii. (...) Da, USL este suficient de puternică pentru a conduce România spre bine", a declarat Crin Antonescu la lansarea candidaţilor USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"USL-ul este la Arena Naţională cu POPORUL ROMÂN!", a spus Crin Antonescu de la tribuna de pe Arena Naţională.

"În Europa, fără poporul tău, eşti nimeni, sau eşti o slugă!", a mai spus Antonescu, referindu-se la Congresul aliaţilor europeni ai PDL care se desfăşoară la această oră Palatul Parlamentului.



Lansarea candidaţilor Uniunii Social Liberale (USL) pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a avut loc, miercuri după-amiază, pe Arena Naţională din Capitală, cel mai mare stadion din România, în prezenţa a peste 70.000 de participanţi.


×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close