Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: USL va vota împotriva Guvernului propus de Băsescu. Soluţia nu este cârpeala!

Crin Antonescu: USL va vota împotriva Guvernului propus de Băsescu. Soluţia nu este cârpeala!

Crin Antonescu: USL va vota împotriva Guvernului propus de Băsescu. Soluţia nu este cârpeala!
Sursa foto: Foto: Mediafax
06 Feb 2012   •   20:45

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seară, în cadrul unei conferinţe de presă a USL, că Uniunea va vota împotriva noului Guvern care va fi format în următoarele zile, soluţia la nemulţumirea românilor nefiind cârpeala, ci alegerile anticipate.

"Traian Băsescu continuă să trăiască în lumea sa, să servească lumea sa şi să nu fie interesat de nemulţumirile a milioane de români. Consultarea cu Băsescu a fost o pură formalitate" a precizat liderul PNL Crin Antonescu.

Antonescu a punctat faptul că Uniunea Social Liberală va vota împotriva Guvernului pe care Traian Băsescu îl va propune, prin intermediul noului premier Mihai Răzvan Ungureanu, şi că nu va participa, în nici un fel, la şedinţele şi comisiile ce vor urma.

"Vom vota împotriva Guvernului pe care Traian Băsescu îl va propune pentru că soluţia nu este cârpeala. Nu vom participa nici la lucrările comisiilor sau şedinţelor pe care le presupune investirea noului Guvern" a precizat Antonescu.

Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că noul premier desemnat de preşedinte, Mihai Răzvan Ungureanu, nu are nici o legătură, de mulţi ani, cu formaţiunea sa parlamentară.


×
Subiecte în articol: Crin Antonescu USL guvern
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close