Antena 3 CNN Politică Crin predă PNL-ul lui Băsescu! Ioan Ghişe: Din 2012 s-a încercat distrugerea partidului din interior

Crin predă PNL-ul lui Băsescu! Ioan Ghişe: Din 2012 s-a încercat distrugerea partidului din interior

Crin predă PNL-ul lui Băsescu! Ioan Ghişe: Din 2012 s-a încercat distrugerea partidului din interior
28 Mai 2014   •   21:03

Scandal mare în PNL pe tema alianţei sau fuziunii cu PDL. Ioan Ghişe, singurul contracandidat al lui Klaus Iohannis la şefia partidului, îi acuză pe Sorin Frunzăverde că vrea să distrugă PNL. Crin Antonescu a primit un mandat în alb la negocierile cu PDL şi merge să decidă viitorul partidului alături de oamenii săi. Toate aceastea după ce preşedintele demisionar a refuzat  luni să semneze o rezoluţie care să interzică definitiv colaborarea cu preşedintele Băsescu.

După anunţul lui Crin Antonescu şi Vasilşe Blaga, că vor face un partid împreună, rămâne de văzut când li se vor alătura şi Elena Udrea, dar mai ales Mihai Răzvan Ungureanu, pentru a putea fi toţi oamenii lui Traian Băsescu în acelaşi loc.

Ioan Ghişe,senatorul PNL, a răspuns prezent invitaţiei în cadrul ediţiei de astăzi al emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu", unde a dezbătut pe larg subiectul.

"Statul partidului prin articolul 67, litera C, spune aşa: alianţele şi fuziunile le aprobă delegaţia naţională, primii 200 din partid, la propunerea Biroului Politic Naţional, adică primii 80 din partid. Biroul Naţional negociază şi propune  alianţe sau fuziuni. Momentan nu există nici o decizie sau propunere a Biroului Naţional pentru alianţe sau fuziuni", a explicat Ioan Ghişe.

"Eu am propus astăzi în delegaţia naţională ideea ca la aceste întâlniri informale, pentru că Biroul Naţional este demisionat, să se discute despre susţinerea la candidatura de preşedinţie a lui Crin Antonescu, aşa cum congresul nostru a stabilit acum doi ani ", a mai contiunuat acesta.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close