Antena 3 Politică Cristian Burci, citat ca martor în dosarul "Mită la PSD"

Cristian Burci, citat ca martor în dosarul "Mită la PSD"

de G.S.    |    19 Feb 2015   •   14:05
Omul de afaceri Cristian Burci a fost citat în dosarul "Mită pentru PSD", însă nu s-a prezentat la termen. A venit doar avocatul său care a spus că omul de afaceri nu a putut să ajungă. 
 
Preşedintele completului de judecată a decis să îl amendeze penal pe Cristian Burci cu suma de 3.000 de lei şi să îl citeze cu mandat de aducere pentru data de 19 martie la Curtea de Apel Bucureşti. 
 
Reporterul Antena 3, Sonia Simionov, a explicat că şedinţa de la Curtea de Apel Bucureşti s-a încheiat în jurul orei 13:45. 
 
"Au făcut declaraţii Mircea Geoană şi o angajată INSOMAR. În calitate de martor, Geoană a explicat că nu a avut cunoştinţă de faptele pe care le-ar fi făcut Gheorghe Bunea Stancu, în calitate de preşedinte PSD Brăila, pe timpul campaniei prezidenţiale din 2009. Cu toate acestea, mai trebuia să vorbească şi Cristian Burci, care a fost citat de către magistraţi, dar nu s-a prezentat la termen. A venit doar avocatul său, care a spus că omul de afaceri nu a putut să ajungă. Preşedintele completului a decis să îl amendeze penal pe Cristian Burci cu suma de 3.000 de lei şi să îl citeze cu mandat de aducere pentru data de 19 martie la Curtea de Apel Bucureşti."
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close