Antena 3 CNN Politică Cristian Bușoi, despre al doilea mandat al lui Nicușor Dan la Primăria București: ”Este foarte puțin probabil să mai primească susținere din partea PNL”

Cristian Bușoi, despre al doilea mandat al lui Nicușor Dan la Primăria București: ”Este foarte puțin probabil să mai primească susținere din partea PNL”

Cristian Bușoi, vicepreședintele PNL, spune că este foarte puțin probabil ca Nicușor Dan să se mai bucure de susținerea PNL pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei. ”Mi se pare chiar comic că își pune problema unui al doilea mandat”, a spus Bușoi.

Cristian Bușoi, despre al doilea mandat al lui Nicușor Dan la Primăria București: ”Este foarte puțin probabil să mai primească susținere din partea PNL”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    31 Oct 2022   •   09:35

Cristian Bușoi, vicepreședintele PNL, spune că este foarte puțin probabil ca Nicușor Dan să mai primească susținere din partea liberalilor pentru un al doilea mandat la Primăria Generală a Capitalei.

”Eu cred că va fi extrem de puțin probabil ca, la următoarele alegeri, Nicușor Dan să mai aibă susținerea Partidului Național Liberal și cred că acestă delimitare va trebui făcută mult mai repede.

Mai cred că PNL ar trebui să își găsească mai repede una sau mai multe soluții, un lider care să înceapă deja să construiască o candidatură în numele PNL pentru alegerile din 2024, pentru că putem găsi soluții foarte bune în interiorul PNL și să încerce, pentru perioada următoare, să-l convingă, cu toate motivele și inclusiv cu voturile pe care le acordă în Consiliul General, pe actualul primar să își revizuiască urgent atitudinea, pentru că, în acest fel, Bucureștiul rămâne blocat”, a declarat Cristian Bușoi.

Candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a fost o decizie de ultim moment, impusă de fostul lider PNL, Ludovic Orban, mai spune Cristian Bușoi.

”Dar, din păcate pentru foarte mulți care și-au pus speranța în primarul actual al Bucureștiului, din păcate pentru ei și din păcate pentru noi, cei care i-am oferit o susținere politică la acel moment, aceste așteptări nu au fost împlinite prin prestația actualului primar și a echipei pe care și-a construit-o la nivelul Primăriei Municipiului București”, a mai declarat vicepreședintele PNL.

Blocajul din București nu este numai la nivel de dezvoltări de locuințe, birouri, clădiri – investiții private, ci și de proiecte publice, respectiv cele de infrastructură – drumuri, străzi, investiții publice.

”Din punctul meu de vedere – și o spun tare și apăsat, situația aceasta în care Bucureștiul rămâne blocat în perioada următoare, din punctul de vedere al dezvoltării sale urbanistice, nu este de acceptat și voi cere în interiorul PNL să nu mai susținem această abordare a actualului primarul general.

Iar în ceea ce privește candidatura (a lui Nicușor Dan la Primăria Municipiului București – n.r.) evident, din punctul meu de vedere, ea nu poate fi luată în calcul. Mi se pare destul de comic să văd că actualul primar general își pune problema unui al doilea mandat”, a mai spus Cristian Bușoi pentru gandul.ro.

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi Nicușor Dan
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close