Antena 3 CNN Politică Cristian Bușoi, la Congresul PNL: ”Ludovic, te-ai înconjurat de oameni pe care i-ai criticat, nu cred că o să reuşeşti ce îţi propui”

Cristian Bușoi, la Congresul PNL: ”Ludovic, te-ai înconjurat de oameni pe care i-ai criticat, nu cred că o să reuşeşti ce îţi propui”

Cristian Bușoi, la Congresul PNL: ”Ludovic, te-ai înconjurat de oameni pe care i-ai criticat, nu cred că o să reuşeşti ce îţi propui”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Bușoi
17 Iun 2017   •   14:32

Cristian Buşoi a afirmat în Congresul PNL că Ludovic Orban s-a înconjurat de oameni pe care i-a criticat şi în care nu are încredere. Potrivit News.ro, acesta ar fi motivul pentru care Bușoi nu crede că Orban va reuşi să realizeze ceea ce îşi propune în partid.

”Mai cred, Ludovic, că te-ai înconjurat de oameni pe care tu pe bună dreptate i-ai criticat, în care nu crezi şi nu cred în tine şi în felul acesta nu cred că o să reuşeşti ceea ce îţi propui. Oameni care te-au sfătuit să nu accepţi o dezbatere, deşi am fi putut să arătăm românilor că în PNL există competiţie, două viziuni diferite, dar în final putem să ne strângem mâna aşa cum o vom face astăzi. Şi acum, la final, după ce ne spunem discursurile, aici, în faţa colegilor am putea să facem o dezbatere”, a declarat Cristian Buşoi.

×
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close