Antena 3 CNN Politică Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL. „Partidul trebuie să devină partenerul mediului de afaceri”

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL. „Partidul trebuie să devină partenerul mediului de afaceri”

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL. „Partidul trebuie să devină partenerul mediului de afaceri”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Bușoi
15 Mai 2017   •   15:25

Cristian Bușoi și-a lansat oficial candidatura la șefia PNL. Liberalul a anunțat care sunt obiectivele sale în calitate de președinte, dar și că mesajul va trebui să fie schimbat pentru a recupera electoratul pierdut.

"PNL, partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică". Cel mai important test al generației mele politice este să dovedim realism, să arătăm că suntem în stare să înțelegem cine suntem, în ce moment politic ne aflăm și ce așteatpă românii de la noi. PNL va fi forța care se va opune populismului și va demonstra că societatea românească poate fi una europeană și România, o țară prosperă!”, a susținut Bușoi la lansarea candidaturii.
 

Odată cu depunerea moțiunii și a candidatiurii în mod formal, în mod oficial, la președinția Partidului Național Liberal. Sunt de 21 de ani în PNL, și pot spune că acum este cel mai important moment de când sunt eu membru. Noi toți trebuie să decidem încotro merge PNL. PNL are nevoie de schimbare, are nevoie de direcție. Ce se vede până acum este o campanie foarte internă, se vorbește despre persoane și funcții. Trebuie să ieșim din cutie, să deschidem ferestrele și să să ne uităm spre electorat. PNL trebuie să se schimbe, altfel nu va putea învinge PSD. Fără să recuperam electoratul pe care l-am pierdut nu mai putem să învingem PSD”, a declarat Bușoi.

„PNL trebuie să se schimbe. Dacă PNL nu se schimbă, atunci PNL nu va putea învinge PSD și îmi e teamă că în aceste condiții PSD ar putea câștiga tot și PNL nu va mai conta. Fără să recuperăm electoratul pe care l-am pierdut va fi foarte greu să învingem PSD (...) Fără cei 15-20% care l-au votat pe președintele Iohannis în 2014 și care au ieșit să protesteze la începutul acestui an, nnu vom reuși să învingem PSD. Principalul mesaj cred că trebuie să fie spre acești oameni și mai pușțin către interiorul partidului. Ca membru PNL am dovedit seriozitate, atașament și o decizie și motivare de a face o bună imagine PNL  în toate pozițiile pe care le-am ocupat. Voi purta această campenie mergânf către toți membrii de partid, voi vorbi cu fiecare membru de partid, fără atacuri și fără adveristăți. Campania trebuie să fie despre viitorul partidului și nu o luptă între tabere. Am un proiect pentru viitorul PNL, am o viziune cum trebuie să arate viitorul PNL (...) Trebuie să facem o schimbare. Această schimbare trebuie să însemne câteva lucruri. În primul rând trebuie să facem o schimbare de mesaj. Justiția trebuie să rămână o temă importantă în lupta cu PSD, dar tema prioritară a PNL trebuie să redevină economia și fiscalitatea. Fără economie, mesajul pe justiție nu are niciun fel de forță de convingere. PNL este împotriva populismului PSD și trebuie să vină cu măsuri foarte clare cu care trebuie să ne identificăm. Cota unică redusă, atragerea angajaților de la stat către privat, susținerea investițiilor și contribuții zero pentru noi locuri de muncă. Trebuie să facem o schimbare de focalizare, PNL trebuie să devină partenerul mediului de afaceri românesc”, a mai spus candidatul la șefia PNL.


 

 

 

 

×
Subiecte în articol: PNL Cristian Busoi
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close