Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu a fost monitorizat timp de zece zile. Vezi reacţia social-democratului (VIDEO)

Cristian Diaconescu a fost monitorizat timp de zece zile. Vezi reacţia social-democratului (VIDEO)

Cristian Diaconescu a fost monitorizat timp de zece zile. Vezi reacţia social-democratului (VIDEO)
20 Feb 2010   •   23:10

Cristian Diaconescu a fost monitorizat timp de zece zile, la începutul acestei luni. Declaraţia îi aparţine directorului general al revistei "Q Magazine", Floriana Jucan, care susţine că a primit un dosar de urmărire la adresa politicianului.

"În urmă cu circa o săptămână a venit cineva la mine - l-am considerat atunci din tabăra lui Mircea Geoană - cu o monitorizare a lui Cristi Diaconescu. Nu am publicat-o niciodată, deşi ea mi-a fost încredinţată spre publicare. M-am gândit că nu trebuie să intru în acest joc, mai ales pentru că urmau aceste alegeri", a spus Jucan la emisiunea "Q&A", precizând că deocamdată nu a fost publicată de nimeni.

Floriana Jucan susţine că este vorba despre o monitorizare a lui Diaconescu efectuată în perioada 1-10 februarie, în care apar cel puţin două aspecte compromiţătoare la adresa politicianului. Mai precis, o vizită la un controversat om de afaceri şi un moment din viaţa privată care ar demonstra imoralitatea acestuia. Cele două aspecte, susţine Jucan, ar putea constitui motive de şantaj la adresa lui Diaconescu, astfel încât să îi fie ştirbită imaginea, care nu a fost pătată până acum.



FLORIANA JUCAN, DESPRE MONITORIZAREA LUI DIACONESCU



În replică, Cristian Diaconescu a declarat că nu este şantajabil cu nimic.

"Ceea ce ar trebui să ne preocupe este că există posibilitatea de a urmări pe cineva. Nu automat cine este urmărit este şi vulnerabil"

În plus, social-democratul a declarat că, într-adevăr, a primit şi ameninţări.

"Cât am fost ministru de Externe - vreau să vă spun ceva în premieră - sigur, am avut ameninţări. Ameninţări de natură să pună instituţiile statului în mişcare pentru protecţie. N-aş putea să detaliez", a mai spus Diaconescu.


DIACONESCU: AM PRIMIT ŞI AMENINŢĂRI


Cristian Diaconescu a fost unul dintre cei nouă candidaţi care au intrat în cursa pentru şefia PSD. În timpul Congresului, însă, el şi-a anunţat retragerea şi susţinerea lui Mircea Geoană pentru ocuparea acestei funcţii.

DIACONESCU ÎŞI ANUNŢĂ RETRAGEREA CANDIDATURII


Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Cristian Diaconescu monitorizare
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close