Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu: Ministrul Oprea ar putea fi sancţionat

Cristian Diaconescu: Ministrul Oprea ar putea fi sancţionat

Cristian Diaconescu: Ministrul Oprea ar putea fi sancţionat
12 Ian 2009   •   01:25

Cazul ministrului de Interne, Gabriel Oprea, care l-a numit pe Virgil Ardelean la conducerea serviciului de informaţii al MAI, continuă să producă vâlvă în interiorul PSD. Cea mai recentă luare de poziţie îi aparţine lui Cristian Diaconescu, vicepreşedinte al formaţiunii politice şi coleg de Guvern cu cel acuzat. Acesta a recunoscut într-o declaraţie acordată unui post TV că spre deosebire de alte situaţii- precum adoptarea unor OUG sau numirea unor secretari de stat, ?pentru numirea lui Virgil Ardelean a lipsit un dialog intern".
Referitor la informaţiile conform căroră, ar fi existat consultări ale lui Oprea, dar cu Partidul Democrat Liberal pentru această numire, oficialul PSD aprecia că "fiecare ministru rămâne totuşi membru al partidului său şi cu toţii ne aşteptăm la sprijin de la partid în deciziile şi acţiunile noastre. Este normal ca ministrul să fie aproape de partidul de care aparţine, e o relaţie biunivocă până la urmă.
Dacă în cazul lui Oprea se constată că au existat abateri disciplinare de la algoritmul de numire a secrtarilor de stat, fără o informare a conducerii PSD, atunci se poate lua în considerare o sancţiune", a declarat Diaconescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close