Antena 3 CNN Politică Cristian Diaconescu s-a retras din cursa pentru şefia PSD: Îl susţin pe Mircea Geoană (VIDEO)

Cristian Diaconescu s-a retras din cursa pentru şefia PSD: Îl susţin pe Mircea Geoană (VIDEO)

Cristian Diaconescu s-a retras din cursa pentru şefia PSD: Îl susţin pe Mircea Geoană (VIDEO)
20 Feb 2010   •   18:01

Candidaţii la şefia PSD se împuţinează pe măsură ce se apropie momentul alegerii noii conduceri. După retragerea lui Radu Mazăre şi a lui Miron Mitrea, Cristian Diaconescu a decis să facă acelaşi pas.

În timpul Congresului, Cristian Diaconescu a luat cuvântul şi şi-a anunţat retragerea candidaturii pentru postul de preşedinte al PSD. În plus, el a precizat că îl va susţine pe Mircea Geoană pentru ocuparea acestei funcţii.

"M-am gândit mult, deosebit de serios. Sunt singurul din sală care are pretenţia că îl ştie pe Mircea Geoană (...) Nu voi mai continua să candidez", a spus Diaconescu.

Potrivit unor surse politice, lui Cristian Diaconescu i s-ar fi promis, pentru retragerea sa, postul de preşedinte al comisiei de politică externă şi un post de prim-vicepreşedinte la următorul Congres.

Din nouă candiaţi înscrişi în cursă au mai rămas, astfel, doar patru. Dintre aceştia, doar doi cu şanse reale: Mircea Geoană şi Victor Ponta. Miron Mitrea şi Radu Mazăre au părăsit cursa în favoarea lui Victor Ponta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Diaconescu retragere PSD
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close