Antena 3 CNN Politică Cristian Ghinea, atac la Nicuşor Dan: "Nu vorbeşte cu nimeni, suferă de sindromul 'Mesia din debara', face bugetul ca Firea. Nu merge aşa"

Cristian Ghinea, atac la Nicuşor Dan: "Nu vorbeşte cu nimeni, suferă de sindromul 'Mesia din debara', face bugetul ca Firea. Nu merge aşa"

Ministrul Fondurilor europene Cristian Ghinea îl critică pe primarul Capitalei, spunând că Nicuşor Dan nu vorbeşte cu nimeni şi este un fel de Mesia.

Cristian Ghinea, atac la Nicuşor Dan: "Nu vorbeşte cu nimeni, suferă de sindromul 'Mesia din debara', face bugetul ca Firea. Nu merge aşa"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    30 Apr 2021   •   10:56

"Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule", spune Cristian Ghinea, potrivit spotmedia.ro, referindu-se la scandalul legat de bugetul Capitalei, respins în Consiliul General, după ce consilierii USR-PLUS au refuzat să-l susţină pe Nicuşor Dan.

Ghinea: Domnul Nicuşor Dan suferă de sindromul de "Mesia din debara"

"E un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte "pretenţii" care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul", mai spune Ghinea.

În plus, ministrul Fondurilor europene spune că primarul Capitalei nu vorbeşte cu consilierii USR-PLUS şi îi aminteşte că alegerile au fost câştigate chiar de această formaţiune, care are cel mai mare grup în Consiliul General.

"I-a tratat pe consilierii USR-PLUS ca pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Domnul Nicuşor Dan suferă de sindromul de "Mesia din debara". 

Cristian Ghinea: "Nu merge aşa! Face bugetul ca Firea"

Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. 

Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute, că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Capitalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei", a declarat Ghinea, afirmând că Nicuşor Dan "face bugetul ca Firea".
 

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan Cristian Ghinea Mesia
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close