Antena 3 CNN Politică Ministrul Ghinea, acid cu colegii din coaliţie: Ce a făcut Alin Nica e iresponsabil. Pentru o imagine populară vrea să arunce în aer carantina

Ministrul Ghinea, acid cu colegii din coaliţie: Ce a făcut Alin Nica e iresponsabil. Pentru o imagine populară vrea să arunce în aer carantina

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a catalogat drept iresponabilă decizia conducerii municipiului Timişoara de a ieşi din carantină la o incidenţă de peste 8 cazuri la mia de locuitori. 

Ministrul Ghinea, acid cu colegii din coaliţie: Ce a făcut Alin Nica e iresponsabil. Pentru o imagine populară vrea să arunce în aer carantina
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   10:55

Avem 8 cazuri la mia de locuitori şi în sectorul 1, spre exemplu.

Interviul integral acordat de ministrul Fondurilor Europene, în exclusivitate, postului nostru de televiziune va fi difuzat azi la ora 14.00. 

"Eu mă bucur foarte mult de o reacţie de ieri a domnului Bode. Pentru că riscam, pe chestiunea Timişoara, dat fiind faptul că ministrul Sănătăţii e USR-PLUS, există, ştiţi, o poziţie ingrată în pandemie, pentru că sunt unii care zic, domnule, trebuie să lăsăm oamenii liberi, să meargă economia şi aşa mai departe. 

Ghinea: Vlad Voiculescu e cel responsabil să nu moară oameni

Domnul Vlad Voiculescu e cel responsabil să nu moară oameni. Dacă el spune că avem o problemă cu paturile şi că ajungem să se aglomereze spitalele, eu zic că trebuie să îl credem.

Şi nu putem să ne comportăm ca şi cum unii din guvern sunt la guvernare şi alţii sunt un fel de sindicalişti aşa, adică ei sunt cu gura mare, hai să facem revoluţie, să ne eliberăm de Voiculescu. 

Cristian Ghinea: Ce a făcut preşedintele CJ Timiş e iresponsabil

Adică ce a făcut domnul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş (Alin Nica, PNL - n.r.) e iresponsabil. Pentru o imagine populară vrea efectiv să arunce în aer carantina. 

Am avut o intervenţie foarte bună, decentă şi responsabilă a Ministerului de de Interne, prin domnul Arafat şi prin domnul Bode, pe care îl apreciez pentru că a ieşit din logica asta. Ar fi fost foarte simplu să fie USR-PLUS aia cu nuieluşa şi PNL să fie cu revoluţia.

Salut solidaritatea guvernamentală pe subiectul ăsta şi faptul că cerem autorităţilor locale să fim cu toţii responsabili", a spus ministrul Cristian Ghinea, vicepreşedinte USR, miercuri, la Antena 3.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Ghinea Timisoara
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close