Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, răspuns dur pentru Ghinea: ”Ce demisii ceri tu, Cristian? TU ești un dezastru! ZERO!”

Marcel Ciolacu, răspuns dur pentru Ghinea: ”Ce demisii ceri tu, Cristian? TU ești un dezastru! ZERO!”

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale”, este replica lui Marcea Ciolacu la provocarea lansată de Ghinea.

Marcel Ciolacu, răspuns dur pentru Ghinea: ”Ce demisii ceri tu, Cristian? TU ești un dezastru! ZERO!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    11 Iun 2021   •   11:53

”Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale.

Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!

Cristian, Comisia Europeană a avut timp - în doar 4 ZILE! - să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, scrie Marcel Ciolacu. 

Cristian Ghinea: ”Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”

Cristian Ghinea i-a propus lui Marcel Ciolacu să-și dea demisia dacă PNRR va fi aprobat de Comisia Europeană, iar dacă nu va fi, își dă el demisia: „Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!”. Ghinea avansează însă data de 30 septembrie 2021 pentru aprobare.

”Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă!

Marcele, eu zic că PNRR va fi aprobat de către Comisia Europeană. Anunți a patra oară că a fost deja respins (înainte de evaluare). Această comedie politică poate fi ușor rezolvată. Îți propun următorul pariu:

Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia.

Dacă va fi aprobat de către Comisie, tu îți dai demisia din funcția de președinte PSD.

Termen: 30 septembrie 2021.

Te ține?”, a fost propunerea lui Cristian Ghinea. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Cristian Ghinea
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close