Antena 3 CNN Politică Cristian Ghinea va participa la întâlnirea cu Ursula von der Leyen, la invitația lui Florin Cîțu: "PNRR este al României"

Cristian Ghinea va participa la întâlnirea cu Ursula von der Leyen, la invitația lui Florin Cîțu: "PNRR este al României"

Fostul ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene din partea USR PLUS, Cristian Ghinea, a anunțat, sâmbătă, că va participa luni la întâlnirea cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care vine la Bucureşti.

Cristian Ghinea va participa la întâlnirea cu Ursula von der Leyen, la invitația lui Florin Cîțu: "PNRR este al României"
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Sep 2021   •   18:03

"Voi participa luni la întâlnirea cu preşedinta Comisiei Europene, la invitaţia premierului şi după consultări cu cei doi copreşedinţi ai USR PLUS. Pentru că PNRR este al României", a scris Ghinea, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Acesta a reamintit că premierul Florin Cîţu i-a propus să rămână ministru însă a refuzat.

"Premierul Cîţu mi-a propus să rămân ministru şi am refuzat, ceea ce confirmă şi el. Toate zvonurile legate de presupuse negocieri sau posibilitatea de a reveni în guvern fără o refacere a coaliţiei din care să facă parte USR PLUS sunt fake news.

Am lucrat bine cu premierul şi cu toţi miniştrii din guvern, nu e niciun secret. Obiectivul urmărit cu îndârjire a fost să avem un PNRR viabil, susţinut de toată coaliţia. Am realizat acest obiectiv.

Nu este un secret, am mai spus-o: am lucrat efectiv la PNRR şi am reuşit să îl agreez cu Comisia Europeană chiar până în ultima clipă. Mai exact, până cu câteva ore înainte ca demisiile noastre, ale miniştrilor USR PLUS, să ajungă în Monitorul Oficial.

Pentru că PNRR este un plan de ţară care va schimba România pentru generaţii. După ce vom fi construit autostrăzi şi vom fi reîmpădurit România, vom putea spune că am fost acolo. Şi USR PLUS a fost acolo", a mai scris Ghinea.

×
Subiecte în articol: Cristian Ghinea Ursula von der Leyen PNRR
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close