Antena 3 CNN Politică Cristian Pîrvulescu: Înlocuitorul lui Emil Boc va trebui să fie trecut de 50 de ani, independent, fost PSD

Cristian Pîrvulescu: Înlocuitorul lui Emil Boc va trebui să fie trecut de 50 de ani, independent, fost PSD

Cristian Pîrvulescu: Înlocuitorul lui Emil Boc va trebui să fie trecut de 50 de ani, independent, fost PSD
Sursa foto: Foto: newsbv.ro
05 Feb 2012   •   19:16
Politologul Cristian Pîrvulescu a realizat un portret al posibilului înlocuitor al lui Emil Boc -"Bărbat. Trecut de 50 de ani, independent, fost PSD, tehnocrat, cu oarecare notorietate, deci persoană publică. El trebuie să fi fost în PSD pentru a crea o problemă Opoziţiei, în special PSD, care e partidul mai mare”, arată politologul, citat de site-ul pesurse.ro.

„În PDL se simte nevoia unui alt premier, dar din acel moment debarcarea lui Emil Boc din fruntea PDL e o chestiune de timp. Pentru Emil Boc rămâne varianta candidaturii la Primăria Clujului, iar pentru asta s-ar putea să fie prea devreme să plece din scaunul de premier”, a continuat oficialul.

„Oricum, suntem martorii unei manipulări colosale: Bucureştiul blocat, Parlamentul nu lucrează o săptămână. Bucureştiul declarat oraş închis deşi în el se circulă. Trebuie aşadar ca premierul să mai şi vrea să-şi dea demisie. Ori, demisie pe vremea viscolului nu se poate pentru că ar părea că eşti iresponsabil”, conchide Pîrvulescu.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close