Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu-Piedone: ”De luni mă întorc!” Edilul a fost repus în funcția de primar al Sectorului 5

Cristian Popescu-Piedone: ”De luni mă întorc!” Edilul a fost repus în funcția de primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone își poate relua oficial funcția de primar al Sectorului 5. Prefectul Capitalei a semnat deja ordinul de repunere în funcție al edilului PUSL.

de Laura Dinu    |    23 Iun 2023   •   09:34

Cristian Popescu Piedone a fost repus în funcția de primar al Sectorului 5, funcție validată de prefectul municipiului București. Ordinul a fost semnat în cursul zilei de ieri.

”Probabil că de luni mă întorc la Primărie, ordinele sunt semnate, câteva dispoziții deja le-am dat, se lucrează intens, va fi o reforma administrativă pe sectorul 5 cap-fine!

Intru direct în normalitate. Totul își urmează cursul pentru ședința ordinară din această lună, nu știu dacă a fost ținută sau va fi ținută. Repet, dacă va fi o ședință extraordinară, asta se anunță cu cinci zile înainte”, a expicat Cristian Popescu Piedone pentru Antena 3 CNN.

ÎCCJ a admis, miercuri, recursul în casație formulat de Popescu Cristian Victor Piedone împotriva deciziei de condamnare în dosarul Colectiv.

Magistrații Înaltei Curți l-au achitat pe Popescu Cristian Victor Piedone pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu (autorizația SC Colectiv Club SRL), a înlăturat dispoziția privind obligarea inculpatului Popescu Cristian Victor Piedone la plata cheltuielilor judiciare către stat și au anulat formele de executare emise în baza sentinţei penale nr. 1897 din data de 16.12.2019, pronunţată de Tribunalul Bucureşti-Secţia I Penală în dosarul nr. 17008/3/2016, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 566/A din data de 12 mai 2022, pronunțată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I Penală în acelaşi dosar privind pe inculpatul Popescu Cristian Victor Piedone.

Astfel, instanța a dispus punerea de îndată în libertate a acestuia, dacă nu este arestat în altă cauză.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close