Antena 3 CNN Politică Cristian Popescu Piedone, favorit la şefia Partidului Conservator

Cristian Popescu Piedone, favorit la şefia Partidului Conservator

10 Ian 2015   •   10:17

Tot mai multe voci din Partidul Conservator cer organizarea unui congres în care să fie schimbată conducerea. Daniel Constantin începe să piardă teren în favoarea lui Cristian Popescu Piedone. Mai mulţi membri PC şi-au anunţat deja sprijinul pentru primarul sectorului 4. Acesta ar avea şi votul organizaţiilor PC Diaspora.

Senatorul Ilie Năstase îl susţine fără rezerve pe Cristian Popescu Piedone la şefia partidului. Fostul tenismen, intrat in Parlament pe locul vacantat de Dan Voiculescu, spune că primarul sectorului 4 l-a ajutat foarte mult când a fost în campanie.

''Dacă Piedone candidează, sigur că-l voi susţine. E un om care se organizează foarte bine, ştie să mobilizeze oamenii şi e foarte bun şi în ce face la Primărie. (...) Are experienţă, asta e ceea ce văd eu, are o echipă foarte bună şi la Primărie. Se mişcă bine", spune senatorul Ilie Năstase.

Un alt conservator care şi-a anunţat sprijinul pentru primarul sectorului 4 este vicepreşedintele Partidului Conservator, care are in spate mai multe filiale din Ardeal. Şerban Radulescu cere organizarea unui congres şi înlocuirea lui Daniel Constantin cu Cristian Popescu Piedone.

"Trebuie schimbări la nivelul partidului şi ele nu se pot face decât într-un Congres în care să ne stabilim aliaţii şi identitatea. Până acum, actuala conducere n-a făcut nimic, am fost la remorca unuia sau altuia dintre partide. E clar că cel care a demonstrat că este o forţă, un conducător puternic, credibil, care a câştigat toate alegerile din sectorul 4, este Cristian Popescu Piedone. Un Congres e inevitabil şi eu îl văd pe Piedone ca fiind omul care poate să conducă partidul şi să-l revitalizeze. Nu mai avem mult timp până la locale . Partidul mi se pare dezorientat şi o schimbare trebuie să vină cât mai repede posibil. Până în martie trebuie Congres, spune vicepreşedintele PC Şerban Rădulescu.

De aceeaşi părere sunt şi conservatorii din străinătate.

"Organizatiile PC Diaspora susţin candidatura domnului Cristian Popescu Piedone pentru funcţia de preşedinte al partidului şi doresc să se organizeze un Congres în cel mai scurt timp", spune liderul PC Diaspora, Avram Gal.

Sursa: stiripesurse.ro

×

Philip Morris susține inovația

Ceasul care sună după ajutor dacă ai avut accident. Este potrivit pentru sporturi extreme

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close