Antena 3 CNN Politică Cristian Preda a venit la Antena 3 în ciuda directivei PD-L: E firesc să-mi ţin promisiunea (VIDEO)

Cristian Preda a venit la Antena 3 în ciuda directivei PD-L: E firesc să-mi ţin promisiunea (VIDEO)

Cristian Preda a venit la Antena 3 în ciuda directivei PD-L: E firesc să-mi ţin promisiunea (VIDEO)
09 Apr 2010   •   20:53

?E firesc să-mi ţin promisiunea de a veni la emisiunea dumneavoastră. Eu cred că trebuie să discutăm în spaţiul public, să găsim un ton echilibrat, cred că lucrurilor trebuie să li se spună pe nume. Aş vrea ca în următoarea perioadă să-i apăr candidatura lui Teo Trandafir şi nu aş putea să fac acest lucru dacă nu aş veni la Antena 3. Avem nevoie de un anumit echilibru, care trebuie găsit când discutăm. În acelaşi timp cred cu tărie că putem ajunge la acest climat care are această candidatură, este un om simplu care nu vine din această mafie. Îmi face plăcere să discut în contradictoriu şi cu Victor Ciutacu?, a declarat Cristian Preda vineri seară, la emisiunea Ştirea Zilei de la Antena 3.

Eurodeputatul PD-L Cristian Preda s-a ţinut de cuvânt şi nu s-a supus directivei emise joi de Biroul Permanent Naţional al partidului, potrivit căreia nici un membru de partid nu va mai trebui să onoreze invitaţiile primite din partea Antenei 3 şi Realităţii Tv. Astfel, vineri seară, Preda a fost prezent în cadrul emisiunii Ştirea Zilei de la Antena 3.

CRISTIAN PREDA, LA ŞTIREA ZILEI


Eurodeputatul PD-L anunţase, pe blogul său, că vineri seară va participa la o emisiune de la Antena 3, deoarece a primit invitaţia înainte de şedinţa BPN în care s-a decis ca membrii partidului să nu mai meargă. Dealtfel, europarlamentarul PDL critică decizia conducerii partidului, apreciind că "boicotarea presei este o mare eroare" şi decizia luată ca una "pripită".

Preda a explicat, în primul rând, că a acceptat invitaţia înainte ca BPN al PD-L să decidă ca membrii partidului să nu mai meargă la dezbaterile de la Antena 3 sau de la Realitatea TV.

Biroul Permanent Naţional al PDL a decis, joi, ca reprezentanţii formaţiunii să nu mai participe la emisiunile posturilor de televiziune Realitatea TV şi Antena 3, până când aceste posturi nu vor reveni la informarea critică dar corectă a opiniei publice. Premierul Emil Boc a susţinut, miercuri, că Antena 3 şi Realitatea TV "dezinformează" şi că, de aceea, Antena a fost amendată de CNA şi că, probabil, şi celălalt post "urmează", în timpul acestei declaraţii el luând la un moment dat microfonul din mâna reporterului de la Realitatea TV.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristian preda
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close