Antena 3 CNN Politică Cristian Preda dă cariera universitară pe cea politică: Eurodeputatul a demisionat din funcţia de decan

Cristian Preda dă cariera universitară pe cea politică: Eurodeputatul a demisionat din funcţia de decan

Cristian Preda dă cariera universitară pe cea politică: Eurodeputatul a demisionat din funcţia de decan
Sursa foto: Cristian Preda
29 Apr 2010   •   18:05

Cristian Preda a anunţat, joi, pe blogul personal, că a demisionat din poziţia de decan al Facultăţii de ştiinţe politice. Democrat-liberalul îşi justifică gestul prin faptul că nu se mai poate împărţi eficient între activitatea de parlamentar european şi cea de cadru didactic universitar.

"Am demisionat din poziţia de decan al Facultăţii de ştiinţe politice. Trebuia să fac acest gest acum un an, întrucât alegerea în PE abia îmi lasă timp pentru a-mi ţine cursurile. Mai bine mai târziu decât niciodată?", scrie Preda, într-o postare de joi de blogul personal.

Cristian Preda a deţinut poziţia de decan al Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti din 2004, fiind reales în această funcţie în 2008. El este din 2004 profesor la Facultatea de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti. În schimb, cariera sa politică a debutat în 2009, când a fost ales în luna iunie ca europarlamentar.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close