Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, despre Partidul Mişcarea Populară: Se doreşte o alternativă la un PDL leşinat

Cristian Preda, despre Partidul Mişcarea Populară: Se doreşte o alternativă la un PDL leşinat

Cristian Preda, despre Partidul Mişcarea Populară: Se doreşte o alternativă la un PDL leşinat
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   16:03
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, pentru agenţia Mediafax, că înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară e o reacţie de alternativă la un "PDL care este leşinat", iar dacă în această formaţiune se vor reuni suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL îşi menţine linia actuală, se va alătura Mişcării.
"Apariţia unui asemenea partid este o reacţie la slăbiciunile pe care le-a arătat PDL, e o alternativă la PDL", a declarat europarlamentarul democrat-liberal. 
Preda a fost întrebat dacă s-ar putea implica într-un astfel de partid. 
"Dacă Mişcarea Populară îi va aduna pe suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va continua să se opună preşedintelui, mă voi regăsi în mod cert în Mişcarea Populară. Dincolo de faptul că se doreşte o alternativă la un PDL care este leşinat în acest moment, dacă dincolo de asta Mişcarea Populară va aduna suporterii lui Traian Băsescu, iar PDL va rămâne un partid anti-Băsescu, evident că mă voi regăsi în Mişcarea Populară", a răspuns europarlamentarul PDL.  
Cristian Preda a menţionat că a încercat să se afilieze la Fundaţia "Mişcarea Populară", însă la momentul respectiv nu erau primiţi membri ai partidelor. 
Totodată, el a fost întrebat dacă este de aşteptat ca un asemenea partid să propună şi un candidat la prezidenţialele de anul viitor. 
"E foarte posibil, bineînţeles. Nu e exclus asta", a replicat europarlamentarul.
Fundaţia "Mişcarea Populară" anunţă începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Mişcarea Populară".
 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close