Antena 3 CNN Politică Cristian Preda: Este o linişte nefirească. Boc şi compania sunt obligaţi să facă o mutare semnificativă

Cristian Preda: Este o linişte nefirească. Boc şi compania sunt obligaţi să facă o mutare semnificativă

Cristian Preda: Este o linişte nefirească. Boc şi compania sunt obligaţi să facă o mutare semnificativă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Ian 2012   •   17:58
Europarlamentarul PDL, Cristian Preda, a scris pe blog că de la începutul disputei privind proiectul de lege al sănătăţii, niciun lider PDL nu a rostit ceva care să conteze.

Politicianul a apreciat că este „o linişte nefirească” şi că „Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva, o mutare politică semnificativă”.

„Nu fac niciodată profeţii. Consecinţe politice există deja. Am în vedere ieşirea în stradă a tuturor nemulţumiţilor, nu doar a suporterilor SMURD”, a afirmat liberal-democratul.

Preda susţine că, cerând alegeri anticipate, USL vrea să profite de pe urma „episodului Arafat”.

"Luni, PDL are o reuniune a Colegiului Director. Boc şi compania sunt obligaţi să decidă ceva. E nevoie de o mutare politică semnificativă. E prea puţin să spui că vom dezbate o nouă versiune a legii sănătăţii. De la începutul disputei, niciun pedelist cu autoritate nu a rostit ceva care să conteze. E o linişte nefirească. Parcă am fi partid neparlamentar", a adăugat Cristian Preda.



×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close