Antena 3 CNN Politică Cristian Preda îl atacă pe Boc: A fost penibil, e şi acum penibil

Cristian Preda îl atacă pe Boc: A fost penibil, e şi acum penibil

Cristian Preda îl atacă pe Boc: A fost penibil, e şi acum penibil
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    31 Mar 2012   •   21:30

Europarlamentarul PDL Cristian Preda îl critică, într-o postare pe blogul său, pe preşedintele democrat-liberalilor, pentru redescoperirea tripletei BVB, numindu-l penibil.

"După ce Emil Boc a câştigat mandatul de preşedinte al PDL divorţând de celebra tripletă BVB (Blaga, Videanu, Berceanu), acum tot Emil Boc spune că aceştia sunt “adevăraţii pedelişti”. Ceva e în neregulă. Ori anul trecut Emil Boc s-a sprijinit (cu bună ştiinţă?) pe “pedelişti neadevăraţi”, ori în clipa de faţă fostul premier schimbă macazul, pentru ca tripleta să nu fie tentată să îl urmeze pe S. Frunzăverde. De fapt, ambele variante sunt un dezastru.

De ce? Pentru că ele leagă destinul unui partid politic de trei nume, indiferent că sunt privite ca referinţe de urmat sau, dimpotrivă, ca adversari buni de pus la zid. Ceilalţi sunt membri de categoria a doua.

A fost penibil, e şi acum penibil. Acest tip de politică nu mai poate continua", scrie Cristian Preda, pe blog.

Mai mult, europarlamentarul PDL susţine că nu poate susţine candidatura lui Silviu Prigoană la Primăria Capitalei, motivând că democrat-liberalii nu vor să înveţe din greşeli.

"PDL Bucureşti a ales între Silviu Prigoană şi mine. Primul va fi candidat la Primăria Bucureştiului. Am luat notă de această decizie, dar nu pot susţine candidatura celui care a cerut excluderea mea drept condiţie a propriei sale participări. «Între timp, a uitat» – veţi spune. Aşa e. Nu e ceva nou: personajul e construit din răzgândiri. E un lux pe care nu ni-l permitem. Situaţia politică actuală e dezastruoasă, fiindcă până ieri toate opţiunile păreau să fie proiectate cu totul altfel. Am fost, de altfel, singurul care a spus că proiectul colaborării electorale cu UNPR e o eroare. Dar PDL nu vrea să înveţe din greşeli. S-ar putea să înveţe doar din înfrângeri", scrie Preda.

Astăzi, PDL Bucureşti l-a desemnat pe Silviu Prigoană candidat pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, sâmbătă, că PDL Bucureşti i-a propus să candideze la Primăria Sectorului 4, dar că a refuzat, cu atât mai mult cu cât nu poate fi "secundul lui Prigoană", şi a exprimat disponibilitatea de a candida la Primăria Capitalei.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close