Antena 3 CNN Politică Cristian Preda ironizează decizia luată la Snagov de a nu se spune nimic "public şi oficial"

Cristian Preda ironizează decizia luată la Snagov de a nu se spune nimic "public şi oficial"

Cristian Preda ironizează decizia luată la Snagov de a nu se spune nimic "public şi oficial"
21 Iun 2010   •   09:59

Decizia guvernanţilor de a nu spune absolut nimic "public şi oficial" despre întâlnirea de la Snagov este criticată de europarlamentarul PDL Cristian Preda. Acesta atrage atenţia pe blog-ul personal că o astfel de acţiune nu face altceva decât să scoată la suprafaţă comunicarea defectuasă a formaţiunii democrat-liberale, aceaşi formaţiune care se arăta îngrijorată de comunicarea aproape inexistentă din interiorul partidului.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda ironizează decizia luată la întâlnirea Băsescu-PDL, de a nu se spune nimic, deşi partidul e procupat de "comunicarea defectuoasă".

"La Snagov a fost întâlnire informală, iar PDL, altfel preocupat de comunicarea defectuoasă, a decis să nu spună nimic public şi oficial (....). Sunt convins că în acest fel acţiunea guvernamentală va căpăta un plus de credibilitate. Prietenii ştiu de ce!", comentează Cristian Preda într-o postare pe blog.

Surse care au participat întâlnirea de la Snagov au declarat că şeful statului a făcut recomandări legate de activitatea PDL, sugerând ca formaţiunea democrat-liberală să se pregătească pentru era post-Băsescu şi chiar post-Boc şi să nu subordoneze activitatea de partid celei guvernamentale.


Antena 3

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close