Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, propus pentru excludere din PDL. "Decizia este un abuz pus la cale de Udrea" a declarat acesta

Cristian Preda, propus pentru excludere din PDL. "Decizia este un abuz pus la cale de Udrea" a declarat acesta

Cristian Preda, propus pentru excludere din PDL. "Decizia este un abuz pus la cale de Udrea" a declarat acesta
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Apr 2012   •   13:50

Cristian Preda a fost propus de Biroul Permanent Naţional al PDL pentru excludere din partid. 30 de membri PDL au votat "pentru", doi "împotrivă" şi un vot a fost nul, informeză Agerpres.

Hotărârea finală ar urma să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul Cristian Preda consideră că decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea", "o capcană" în care a căzut conducerea partidului, el precizând că îşi va face dreptate.Cristian Preda a adăugat că este regretabil faptul că BPN al PDL a căzut în capcană.

Vicepreşedintele PDL, Theodor Paleologu, a precizat că el a votat împotriva excluderii. 

Elena Udrea a declarat luni că, în cazul în care în BPN al partidului se va propune excluderea europarlamentarului Cristian Preda, ea va vota "pentru".

Deputatul PDL Silviu Prigoană a precizat şi el, tot luni, că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda.

Prigoană a explicat că cere acest lucru pentru că Preda nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.



×
Subiecte în articol: cristian preda pdl vot
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close