Antena 3 CNN Politică Cristian Preda: Şeitan nu ar trebui remaniat, ci pus să stea la coadă

Cristian Preda: Şeitan nu ar trebui remaniat, ci pus să stea la coadă

Cristian Preda: Şeitan nu ar trebui remaniat, ci pus să stea la coadă
Sursa foto: Foto: Intact Images
26 Aug 2010   •   13:28

Miniştrii Muncii şi Finanţelor sunt găsiţi vinovaţi pentru cozile de la ghişee chiar de proprii lor colegi de partid. Unul dintre ei este Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean, în timp ce europarlamentarul Cristian Preda i-ar trimite pe Mihail Şeitan şi Sebastian Vlădescu să stea la coadă, ca pedeapsă în loc de remaniere.

Vicepreşedintele Ioan Oltean a văzut la televizor haosul de la ghişeele unde se depun declaraţii pentru veniturile obţinute din venituri independente.

"Nu aş reproşa Guvernului, aş reproşa în mod evident celor doi miniştri care gestionează şi ar fi trebuit să gestioneze acest domeniu. Eu am văzut doar la televizor, trebuie să recunosc, această situaţie şi dacă ea într-adevăr aşa se întâmplă în realitate, atunci nemulţumirea mea creşte în ceea ce priveşte modul în care cei doi miniştri au gestionat această problemă atât de importantă" a declarat Oltean.

Critic, europarlamentarul Cristian Preda a comentat pe blogul personal: ?Şeitan nu ar trebui remaniat, ci pus să stea la coadă. Îi cedez eu drepturile de autor pe care ar trebui să le primesc pentru ultimul volum publicat."

Europarlamentarul i-a transmis cu ironie ministrului Muncii că, potrivit contractului încheiat cu editura, e posibil ca tranşele să fie plătite între şase luni şi doi ani, dar, până se aşează sistemul, îi promite lui Şeitan să mai scrie o carte.

Antena 3

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close