Antena 3 CNN Politică Cristian Preda: Sper să nu fiu pus să lipesc afişe pentru a căpăta experienţă în PDL

Cristian Preda: Sper să nu fiu pus să lipesc afişe pentru a căpăta experienţă în PDL

Cristian Preda: Sper să nu fiu pus să lipesc afişe pentru a căpăta experienţă în PDL
Sursa foto: cristian preda
07 Ian 2010   •   08:00

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, miercuri, că speră să nu fie pus să lipească afişe pentru a căpăta experienţă în partid, el replicând astfel declaraţiilor lui Emil Boc, potrivit căruia fostul consilier de la Cotroceni şi Sever Voinescu au "mai puţină experienţă în partid".
Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, miercuri, că speră ca actualii liderii ai PDL nu-l vor pune să lipească afişe pentru a obţine experienţă politică în partid, menţionând că el are experienţă intelectuală, de pe urma căreia poate profita partidul.

"Acum sper că nu mă va pune cineva să lipesc afişe. Experienţa pe care o am eu şi de pe urma căreia poate profita acest partid este, în primul rând, experienţă intelectuală. Dacă vreunul dintre actualii lideri PDL vor să mă vadă cu afişe la subraţ, sunt şanse puţine", a declarat, pentru Mediafax, Cristian Preda.

El a mai spus că angajarea liderilor PDL "în această dezbatere intelectuală" ar fi o utilizare "mai raţională" a resurselor.

"Eu asta pot să fac, eu mă pricep la lucrurile astea şi pot să aduc un plus de moderaţie, de decenţă în dezbatere. Nu sunt nici un om care să arunce cu bani în partid. Nu sunt nici june aspirant la lipit afişe, că asta e, a trecut vârsta. Însă pot să angajez aceste dezbateri, care pot fi profitabile PDL", a adăugat Preda.

Preda a făcut, într-o postare de marţi pe blogul său, o analiză a modului în care ar trebui să se modernizeze PDL, susţinând că "voturile nu se strâng precum profitul unei firme, iar partidul trebuie să asume o libertate de opinie considerabilă" şi atenţionând că "un partid nu e modern dacă vorbeşte pe o voce".

Cristian Preda a atras atenţia şi asupra faptului că PDL a fost doi ani pro-PNL, urmaţi de doi ani anti-PNL şi anti-PSD, după care un an pro-PSD, iar din decembrie 2009 a intrat într-o epocă pro-minorităţi şi independenţi, apreciind că, în privinţa identităţii doctrinare, "parcă o busolă nu ar strica".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristian preda
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close