Antena 3 CNN Politică Cristian Preda, total dezamăgit de preşedintele Traian Băsescu. "Opoziţie de catifea"

Cristian Preda, total dezamăgit de preşedintele Traian Băsescu. "Opoziţie de catifea"

Cristian Preda, total dezamăgit de preşedintele Traian Băsescu. "Opoziţie de catifea"
Sursa foto: Foto: Mediafax
24 Dec 2012   •   20:10

Cristian Preda se arată total dezamăgit de Traian Băsescu. Într-o postare pe blogul său, Preda scrie că deşi preşedintele anunţase că nu va accepta miniştri urmăriţi penal, "s-a lăsat păgubaş".


Fostul prim-vicepreşedinte PDL crede că audierile candidaţilor la posturile de miniştri au fost mai mult formale, iar reprezentanţii opoziţiei nu au fost în stare să formuleze întrebări dificile. În incheierea postării sale, Preda a adăugat că noul guvern este o "improvizaţie neroadă".

"Audierile candidaților la posturile de miniștri s-au derulat într-o liniște deplină. Caut de 24 de ore o întrebare dificilă formulată de reprezentanții ARD și nu găsesc nimic.
Opoziție de catifea. Până și președintele s-a resemnat. După ce anunțase ritos că nu va accepta miniștri urmăriți penal, s-a lăsat păgubaș.
Ponta nu s-a sfiit să siluiască limba latină pentru a-și marca victoria: exclamația sa “habemus guvernus” e deocamdată emblematică pentru amestecul de improvizație neroadă și entuziasm puber care domină instalarea actualului guvern, obez și cu portofolii neclare.
PS Sunt trist să văd că Adriana Săftoiu e exclusă dintr-un partid pentru delict de opinie. Deși nu suntem pe aceeași baricadă politică, îmi declar public solidaritatea cu ea, în numele libertății de expresie."

×
Subiecte în articol: cristian preda
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close