Antena 3 CNN Politică Cristian Preda va merge la BPN-ul PDL pentru a-şi prezenta nemulţumirile

Cristian Preda va merge la BPN-ul PDL pentru a-şi prezenta nemulţumirile

Cristian Preda va merge la BPN-ul PDL pentru a-şi prezenta nemulţumirile
Sursa foto: Cristian Preda
12 Ian 2010   •   13:05

Europarlamentarul PDL, Cristian Preda a decis să dea curs invitaţiilor formulate de colegii săi de partid, Vasile Blaga şi Elena Udrea şi să meargă în faţa conducerii democra-liberale pentru a-şi reitera criticile privind lipsa de modernizare a partidului, clientelismul, oligarhia şi dependenţa politicienilor de mediul de afaceri. Preda a scris pe blogul său că le mulţumeşte celor doi lideri de partid şi că se va prezenta cu prima ocazie în faţa Biroul Permanent Naţional al PDL pentru a-şi exprima păsurile şi nemulţumirile.

?Le mulţumesc dnei Udrea şi dlui Blaga pentru invitaţia de a discuta în BPN despre Partidul Democrat Liberal. E prima invitaţie de acest fel şi îi asigur că voi merge în faţa colegilor? afirmă europralamentarul pe bloghul său.

Cu numai o zi în urmă cei doi lideril-au invitat să îşi spună părerea în BPN , nu numai în blogosferă.

"Cei care au lucruri de spus să vină să spună în partid. Este cel mai simplu, orice opinie poate fi discutată. Să nu credeţi că în Biroul Permanent toată lumea stă şi totţ spunem 'da' cand spune preşedintele partidului. Sunt opinii, se discută", a declarat, luni, Elena Udrea, secretar executiv al PDL.

La rândul său, secretarul general al partidului, Vasile Blaga a lansat către Preda o invitaţie recomandându-i să vorbească despre probelemle ridicate în BPN. "În Biroul Permanent, toate lucrurile trebuie discutate. Este invitat, este europarlamentar. Nu cred că, dacă cineva doreşte să îşi spună punctul de vedere, cineva îl poate opri. Dimpotrivă, BPN este forul de dezbatere numărul unu din partid, în afara Convenţiei Naţionale", a subliniat Blaga.

Cristian Preda a lansat, săptămâna trecută, o serie de critici şi acuzaţii la adresa partidului său. Pornind de la candidatura fiului lui Silviu Prigoană, Honorius, pentru postul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei, Preda a cerut modernizarea PDL, delimitarea reprezentanţilor săi de zona afacerilor, dar şi asigurarea unei mai mari libertăţi de exprimare şi a lansat un atac virulent la adresa tendinţei de oligarhizare a PDL.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristian preda BPN critici modernizare
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close