Antena 3 CNN Politică Cristian Preda vrea să candideze la Primăria Capitalei împotriva lui Sorin Oprescu

Cristian Preda vrea să candideze la Primăria Capitalei împotriva lui Sorin Oprescu

Cristian Preda vrea să candideze la Primăria Capitalei împotriva lui Sorin Oprescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
02 Sep 2011   •   13:03

Democrat-liberalul Cristian Preda a anunţat, joi seară, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că doreşte să candideze împotriva lui Sorin Oprescu în 2012, pentru Primăria Capitalei, în cazul în care va fi susţinut de partidul său, informează Mediafax.

"Eu cred că trebuie să discutăm serios în PDL despre această candidatură. Eu îmi declar disponibilitatea pentru a participa la această cursă electorală de la Bucureşti. Nimic nu mă va împiedica să intru într-o asemenea competiţie, dacă mă susţine PDL", a spus Preda.

Acesta a continuat, explicând că o candidatură independentă sau în afara PDL nu ar avea nici un sens în acest moment.

"Deci, nu am niciun fel de oprelişte, nu fac din asta un scop în sine, pentru că eu am un mandat la Parlamentul European pe care vreau să-l duc la bun sfârşit în condiţiile de până acum, relativ bune zic eu. Dar mă interesează această competiţie şi, în momentul în care se va stabili formatul competiţiei interne de la Bucureşti, voi intra în această dispută internă şi, dacă voi avea susţinerea PDL, voi candida împotriva lui Oprescu", a subliniat Cristian Preda.

Theodor Paleologu şi Silviu Prigoană şi-au anunţat intrarea în competiţia internă din PDL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei.

 


×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close