Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu: Cîțu anunță măsuri pentru bugetari, dar "nepoatele" liberale sunt plantate prin tot bugetul

Cristian Tudor Popescu: Cîțu anunță măsuri pentru bugetari, dar "nepoatele" liberale sunt plantate prin tot bugetul

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că măsurile luate de Guvern pentru reformarea sistemului bugetar sunt bune, însă arată şi spre problema întregului aparat care "colcăie de nepoatele liberale".

Cristian Tudor Popescu: Cîțu anunță măsuri pentru bugetari, dar "nepoatele" liberale sunt plantate prin tot bugetul
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    12 Feb 2021   •   08:25

"Premierul Cîțu anunță că vrea oprirea hemoragiei din sistemul bugetar. Adică scurgerile de bani fără acoperire în produse și servicii (...).

CTP: Măsurile anunțate de Cîțu sunt necesare și trebuiau aplicate de mult

Prin urmare, măsurile anunțate de premierul Cîțu sunt necesare și trebuiau aplicate de mult, dinainte de pandemie. Dar sunt ele și drepte?

Ce zic oamenii când guvernul Cîțu taie vouchere de vacanță, indemnizații de hrană, reduce gratuitățile de transport pentru studenți, mărește pensiile doar cu rata inflației și, în schimb, se spală pe mâini de pensiile speciale monstruoase, pe care le împinge în Parlament, unde puterea și opoziția se vor bate care dintre ele să le desființeze până la Sfântul fără moaște, Sfântu-Așteaptă?

CTP: Poți să vorbești de eficientizarea sectorului de stat fără să-ți crape obrazul, când "nepoatele" liberale sunt plantate prin tot bugetul?

Și poți să vorbești de eficientizarea concurențială a sectorului de stat fără să-ți crape obrazul, când "nepoatele" liberale sunt plantate prin tot bugetul, nu numai la Apele Române Bârlad sau în administrația Spitalului din Cluj?", scrie Cristian Tudor Popescu, pe republica.ro.
 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu Florin Cîțu
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close