Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, derapaj în direct la TV. A desființat-o pe Viorica Dăncilă, la o zi după ce a numit-o maimuță

Cristian Tudor Popescu, derapaj în direct la TV. A desființat-o pe Viorica Dăncilă, la o zi după ce a numit-o maimuță

Cristian Tudor Popescu, derapaj în direct la TV. A desființat-o pe Viorica Dăncilă, la o zi după ce a numit-o maimuță
17 Ian 2018   •   19:08

Cristian Tudor Popescu lansează un nou atac furibund la adresa premierului desemnat al României, Viorica Dăncilă. După ce marți seara, la un post de televiziune, a asemănat-o cu o maimuță, acum CTP spune că Dăncilă e o ”vidă”, pentru că e din Videle, și îl critică pe președintele Klaus Iohannis pentru că a desemnat-o.

”Trăim o rușine. Klaus Iohannis a ales soluția pragmatică, cinică, în interesul său. Această doamnă e o bătaie de joc pentru România. E o vidă. Nu că ar fi o bulă de neant, e o locuitoare din Videle. Nu știu la ce se pricepe, nu știu dacă poate să rostească două cuvinte în limba engleză, nu știu dacă e o bună gospodină, vorba lui Lenin. PSD se poate compromite cu un asemenea premier, e un Guvern Dragnea mai mult ca oricând. Doamna Dăncilă nu a demonstrat că știe să facă măcar o budincă.”, a declarat Cristian Tudor Popescu la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: viorica dancila Klaus Iohannis
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close