Antena 3 CNN Politică Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri-bombă după primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri-bombă după primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu, dezvăluiri-bombă după primul discurs de premier (desemnat) al lui Ludovic Orban
15 Oct 2019   •   19:33

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri primul discurs al lui Ludovic Orban în rolul de premier desemnat.

„Putea la fel de bine să-l desemneze dl Klaus Iohannis acum, să pronunțe numele lui Viktor Orban sau Victor Rebengiuc, tot aia era. Nu-mi vine în cap decât Shakespeare: vorbe, vorbe, vorbe. Asta am auzit acum. Practic nu se poate face nicio știre din asta. L-a anunțat pe Orban, însă nu înseamnă practic nimic, pentru că guvernul nu este cunoscut, iar sprijinirea lui în Parlament este extrem, extrem de problematică în clipa de față. Așa că este o non-știre ce am auzit acum. Cea ce a enunțat Ludovic Orban e o dezvoltare a exprimării sintetice a cunoscutului economist, politolog și filosof Gheorghe Hagi – ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău, asta e tot. Trebuia să spună: vom începe prin a identifica găurile în care putem să ne rupem gâtul, lăsate de PSD în buget, în diverse agenții, care sunt înțesate de oameni PSD. Cum poți să aplici măsurile astea frumoase de care vorbește dl. Orban când întreg aparatul de stat este înțesat de diverse pile, relații, nepoate, amante, oameni din partid”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close