Antena 3 CNN Politică Cristoiu, teorie-bombă despre planul lui Kovesi: „E o operațiune de victimizare”

Cristoiu, teorie-bombă despre planul lui Kovesi: „E o operațiune de victimizare”

Cristoiu, teorie-bombă despre planul lui Kovesi: „E o operațiune de victimizare”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    14 Feb 2019   •   18:59

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit joi la Antena 3 despre dosarul Codruței Kovesi și planul acesteia.

Fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi a fost citată, pentru vineri, la Secţia de investigare a magistraţilor, într-un dosar în care are calitatea de suspect pentru abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

Dosarul are legătură cu aducerea în ţară a fostului director al FNI Nicolae Popa, cercetările în acest caz fiind deschise în urma unui denunţ depus de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Vă amintim că Laura Codruţa Kovesi a anunţat că, în cursul serii de miercuri, a primit o citaţie din partea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor în justiţie, în calitate de suspect, ea adăugând că este nevinovată.

„E pentru prima dată când Kovesi anunță și face turul televiziunilor. A intervenit cu această plângere”, a spus Cristoiu.

Convocarea la Secția de Investigare a Infracţiunilor în justiţie nu afectează cu nimic candidatura Codruței Kovesi pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef european, a completat jurnalistul.

Potrivit lui Ion Cristoiu, fosta șefă a DNA a câștigat enorm la public.

„Ea poate să ajungă și în pușcărie și să candideze. Nu era aseară un om disperat, candidatura nu e pusă la îndoială. Era o operațiune de victimizare care poate să lanseze ipoteza că de fapt până și această poveste de la Secție este o operațiune de pregătire a unei campanii electorale”, a declarat Ion Cristoiu, joi seară, la emisiunea „100 de minute” de la Antena 3.

„Aseară a câștigat enorm la publicul ei, părea victimă. La 20 de minute după smiorcăială în direct a intervenit domnul Dacian Cioloș care a protestat. Aseară, președintele nu a scris pe Facebook, s-a pronunțat astăzi după-amiază și nu îl consider atât de pro-Kovesi”, a mai spus Cristoiu.

Citiți și:

Câți ani de închisoare riscă Laura Codruța Kovesi

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close