x close

Criza politică fără precedent în România. Președintele Iohannis blochează Guvernul. Ce va face Dragnea

07 Dec 2018   •   16:06
Criza politică fără precedent în România. Președintele Iohannis blochează Guvernul. Ce va face Dragnea foto: Agerpres

Criza politică fără precedent în România. 

Preşedintele Klaus Iohannis anunţă de la Palatul Cotroceni că nu va semna prea curând remanierile şi noile propuneri de miniştri în Guvern şi că rezolvarea aceastei situaţii poate dura chiar 2-3 luni, după decizia aşteptată de la CCR

”Iohannis a manifestat un comportament lipsit de orice decență și bun simț față de doamna prim ministru”, este reacţia PSD după atacurile în lanţ lansate de Preşedinte. 

Citește și: Klaus Iohannis: Problema este că România nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpuși

”PSD va utiliza toate mijloacele legale și constituționale pentru a debloca situația creată de Iohannis și pentru a-l determina pe acesta să respecte legile și Constituția României. Partidul Social Democrat condamnă decizia iresponsabilă a președintelui Iohannis de a bloca funcționarea a două ministere cheie”, mai spune comunicatul.

Citește și: Premierul Viorica Dăncilă a anunțat în deschiderea ședinței de Guvern de vineri că a sesizat Curtea Constituțională în scandalul remanierii.

Citeşte mai multe despre:

iohannis CCR criza Romania guvern
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati